ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2022. Περιγραφή διαδικασίας - Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις

Written by ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. on .

Εκλογές 2022

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της ΕΛΕΚΖΣ αποφάσισε οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Εταιρείας, της νέας Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) της Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ) και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ), να γίνουν ηλεκτρονικά το διήμερο 18-19 Μαρτίου 2022 και με φυσική κάλπη, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα!

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Κάθε μέλος μπορεί να επιλέξει να ψηφίσει με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

α. Ηλεκτρονικά, το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2022, μέσω emails τα οποία θα καθοδηγούν στο περιβάλλον της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

β. Σε κάλπη, με φυσική παρουσία, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο PRESIDENT. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα ολοκληρωθεί στις 15.00.

  • Δείτε τους υποψηφίους για το ΔΣ εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε 1 έως 7 υποψηφίους.
  • Δείτε τους υποψηφίους για την ΔΕ της ΟΜΟΝ εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε 1-3 υποψηφίους.
  • Δείτε τους υποψηφίους για την ΕΕ εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε 1 έως 2 υποψηφίους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες μέχρι 10 Μαρτίου 2022 (τακτοποίηση και της ετήσιας συνδρομής του έτους 2022).

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, μπορείτε όμως να προσέλθετε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στο ξενοδοχείο PRESIDENT για να τακτοποιηθείτε οικονομικά επί τόπου και να ψηφίσετε σε φυσική κάλπη.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της ΕΛΕΚΖΣ εδώ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΚΖΣ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στον ίδιο χώρο, θα λάβει χώρα στις 10.00 π.μ. η Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) της Εταιρείας μας, με θέματα:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
  • Διοικητικοί απολογισμοί 2019, 2020, 2021
  • Οικονομικοί απολογισμοί 2019, 2020, 2021
  • Έγκριση διοικητικών και οικονομικών απολογισμών 2019, 2020, 2021
  • Προγραμματισμός 2022
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες με κάλπη, για όσα μέλη παρευρεθούν και επιθυμούν να ψηφίσουν επιτόπου σε κάλπη.

Διάρκεια Ψηφοφορίας: από της λήξεως της Γενικής Συνέλευσης (12.00) και έως τις 15.00.

Ακολούθως η εφορευτική επιτροπή θα συγκεντρώσει τα αποτελέσματα της φυσικής και ηλεκτρονικής κάλπης και θα ανακοινώσει τα συνολικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες η Εταιρεία μας, στα χρόνια της ύπαρξής της, έχει επιδείξει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των συναδέλφων κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς. Η επιτυχία όμως ενός επιστημονικού σωματείου κρίνεται και από τη διάθεση συμμετοχής των μελών του στις διοικητικές του δραστηριότητες. Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ εύχεται, τα μέλη της Εταιρείας να συμμετάσχουν τόσο στη ΓΣ όσο και στις αρχαιρεσίες (είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά), ώστε η σύνθεση του επόμενου ΔΣ να είναι κατά το δυνατό αντιπροσωπευτικότερη.

Η ΕΛΕΚΖΣ είναι τα μέλη της!

Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου;
Όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΕΚΖΣ (τακτοποιημένη συνδρομή και του 2022)

Πότε και πως μπορώ να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου εκκρεμότητες για να ψηφίσω ηλεκτρονικά;
Μέχρι10 Μαρτίου 2022 μπορείτε να τακτοποιηθείτε οικονομικά στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα εδώ Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας καθημερινές, 10.00 – 16.00. Τρόποι επικοινωνίας: Τ. 2107759727  Κ. 6945311054 (&WhatsApp) @. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ποιοι ΔΕΝ μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά;
Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μέχρι τις 10 Μαρτίου 2022. Τα μη τακτοποιημένα μέλη παρακαλούνται να προσέλθουν τη Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στην Αθήνα,στο ξενοδοχείο PRESIDENT (12.00 – 15.00), προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά και να ψηφίσουν επί τόπου σε κάλπη.

Είμαι οικονομικά τακτοποιημένος αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ να ψηφίσω ηλεκτρονικά.Υπάρχουν άλλες επιλογές; Μπορώ να ψηφίσω με επιστολική ψήφο, ταχυδρομικά;
Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστολικής ψήφου μέσω ταχυδρομείου. Αν δεν επιθυμείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά, ελάτε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 (12.00-15.00), προκειμένου να ψηφίσετε επί τόπου σε κάλπη.

Ποια είναι η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ποια τα χαρακτηριστικά της;
Η ψηφοφορία είναι ανώνυμηκαι η διαδικασία εξαιρετικά απλή. Όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας, θα λάβουν email στο οποίο θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο έναρξης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και θα καλούνται να ακολουθήσουν τον αναγραφόμενο σύνδεσμο (link) προκειμένου να μεταφερθούν στο περιβάλλον αυτής. Εκεί θα υπάρχει το ηλεκτρονικό ψηφοδέλτιο με τη λίστα των υποψηφίων σε αλφαβητική σειρά και ένα κουτάκι αριστερά του κάθε υποψηφίου. Τσεκάρετε τα κουτάκια των υποψηφίων που επιθυμείτε, επιβεβαιώστε τις επιλογές σας και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ. Αυτό ήταν… Ακολούθως θα λάβετε email ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε με επιτυχία.

Πόσα email θα λάβω για τις αρχαιρεσίες και πότε;
Στις 17 Μαρτίου 2022, θα λάβετε email - πρόσκληση για τη συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Στα μέλη της ΟΜΟΝ θα σταλεί την ίδια ημέρα και δεύτερο email - πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες ανάδειξης της ΔΕ της ΟΜΟΝ.
Αφού ψηφίσετε θα λάβετε επιβεβαιωτικό email ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Πόσο θα διαρκέσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία;
Δύο (2) ημέρες, 18 και 19 Μαρτίου 2022.

Είμαι οικονομικά τακτοποιημένος αλλά ΔΕΝ έχω λάβει κανένα email για τις αρχαιρεσίες. Τι κάνω;
Αναζητήστε το email στο Φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam folder) του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Πόσο θα διαρκέσει η ψηφοφορία σε φυσική κάλπη και που θα πραγματοποιηθεί;
Η χρονική της διάρκεια θα είναι 3 ώρες (12.00-15.00) και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Υπάρχει πιθανότητα κάποιο μέλος να “διπλοψηφίσει”;
Όχι, το σύστημα επιτρέπει 1 ψήφο ανά email. Η Γραμματεία της ΕΛΕΚΖΣ έχει επικαιροποιήσει τα email των εγγεγραμμένων μελών, έτσι ώστε να αντιστοιχεί 1 email ανά μέλος.

Έλαβα το email με το σύνδεσμο της ψηφοφορίας, αλλά κατά λάθος το διέγραψα. Θα μου σταλεί νέο email;
ΝΑΙ. Εντός του διημέρου της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας το σύστημα θα σας στείλει ΕΚ ΝΕΟΥ ηλεκτρονικό μήνυμα υπενθύμισης συμμετοχής (email reminder) χωρίς να χρειάζεται το μέλος να κάνει άλλη ενέργεια. Παρακαλούμενα ελέγχετε περιοδικά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.

Ψηφίστε από όπου θέλετε. Θα χρειαστείτε μια έξυπνη συσκευή (υπολογιστή, ταμπλέτα, ή κινητό) και πρόσβαση στο διαδίκτυο

Εκλογές 2022

 

 

FOR THE MEMBERS

 
Αλλαγή γλώσσας σε  

CONTACT US

64 Louizis Riankour str. - Apollo Tower
Ambelokipoi - 115 23 Athens

MB 0008 phone2107759727  Mob.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Contact Monday - Friday 10.00-16.00

MB 0003 mail2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34