ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 20 Μαρτίου 2022 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 20 Μαρτίου 2022 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1978. Σπούδασε Κτηνιατρική στο Α.Π.Θ. Μετεκπαιδεύτηκε στη μονάδα χειρουργικής του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε με το βαθμό "Άριστα". Μετά το πέρας της μετ/σης στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Χειρουργικής/Ορθοπεδικής στο κρατικό πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία Veterinärmedizinische Universität Wien (VETMEDUNI). Το 2008 ξεκινά το ιδιωτικό του ιατρείο μαζί με την σύζυγο του, Τσούπα Ελένη, επίσης κτηνίατρο, στην γενέτειρα του, Καλαμάτα όπου και ασχολούνται αποκλειστικά με την παθολογία και τη χειρουργική των ζώων συντροφιάς. Το 2011 ιδρύει το δεύτερο ιατρείο μικρών ζώων στο Δήμο δυτικής Μάνης, στην Στούπα. To 2015 ξεκινά μεταπτυχιακό στην χειρουργική στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ όπου και ολοκληρώνει τους 2 πρώτους κύκλους καθώς στη συνέχεια επιλέγει να ξεκινήσει τις σπουδές για το Certificate στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου υπό την αιγίδα της ESAVS. Το 2020 λαμβάνει μετά από γραπτές εξετάσεις, τον τίτλο “Certificate in Orthopaedic Surgery” αφού ολοκληρώνει την παρακολούθηση 3ετους προγράμματος στο πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων στο εξωτερικό και έχει εργαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε κλινικές την Αγγλίας, της Ιταλίας καθώς και της Αυστρίας. Μέλος του RCVS, AOVET, EΛΕΚΖΣ, OMON.

 


Ζαβλάρης Μιχαήλ

Ζαβλάρης Μιχαήλ

Ο Μιχάλης Ζαβλάρης (DVM, PhD, CertVBM, B&A(L2), MRCVS) αποφοίτησε από το ΑΠΘ και δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με την ιατρική των κατοικίδιων ζώων. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής, δημοσίευσεάρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για τρία χρόνιαήταν υπεύθυνος της προετοιμασίας υποβολής προτάσεων για προγράμματα περίθαλψης αδέσποτων ζώων. Επίσης συμμετείχε στη διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων σε συνεργασία με την επιτροπή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του ΑΠΘ.

Από το 2015 εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως Clinical Director ιδιωτικής κλινικής. Είναι προϊστάμενος μιας ομάδας εννέα κτηνιάτρων με εξειδικεύσεις στην απεικονιστική, χειρουργική και οφθαλμολογία. Έργο του είναι η τήρηση των υψηλών προτύπων φροντίδας των ασθενών, η βιώσιμη κερδοφορία της κλινικής, η συμμόρφωση στους κώδικες δεοντολογίας και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση του προσωπικού. Είναι κάτοχος του τίτλου CertVBM από την κτηνιατρική σχολή του Liverpool. Είναι εγκεκριμένος VetGDP Αdviser από το RCVS, μια εξειδίκευση που έχει σκοπό τη συνεχιζόμενη καθοδήγηση των νέων κτηνίατρων και την ομαλή ένταξη τους στο εργασιακό περιβάλλον. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται με την καθοδήγηση νέων αποφοίτων σε ζητήματα επαγγελματικής καριέρας και αρθρογραφεί σε διεθνή blog.

 


Ζώη Σοφία

Ζώη Σοφία

Η Σοφία Ι. Ζώη γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969. Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ.

Εργάστηκε στη Γαλλία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, κτηνίατρος ζώων συντροφιάς. Από το 1997 δραστηριοποιείται στην Λάρισα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Διδάκτορας Χειρουργικής του τμήματος Κτηνιατρικής του ΠΘ. Ασχολείται με την Ορθοπαιδική χειρουργική και την Νευροχειρουργική από το 2004 και εξακολουθεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝ.

 

 

 

 


Καραμήτσος Νικόλαος

Καραμήτσος Νικόλαος

Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπαιδεύθηκε στην ορθοπαιδική μικρών ζώων ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Έλαβε Master στην ορθοπαιδική (Royal School of Veterinary Studies, The University of Edinburgh). Από το 2003 εργάζεται στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παράλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές δεύτερης γνώμης και ιατρεία σε ότι αφορά ορθοπαιδικά περιστατικά. Στα πλαίσια της ενασχόλησης με την ορθοπαιδική μικρών ζώων είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια/φόρουμ της Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς και υπήρξε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 2ου Forum. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και είναι γραμματέας της νεοσύστατης Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής που σαν σκοπό έχει να προάγει την ορθοπαιδική μικρών ζώων στην χώρα μας. Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του είναι η αρθροσκόπηση και η ανάλυση κίνησης σε ζώα συντροφιάς όπου ανακοίνωσε και τις 2 πρώτες ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

 


Κλαδάκης Στέφανος

Κλαδάκης Στέφανος

Ο Στέφανος είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και της ΣΣΑΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική των Ζώων Συντροφιάς στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Έχει διατελέσει Διευθυντής Κτηνιατρικών Κλινικών σε Κτηνιατρικά Κέντρα και Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πρότυπου Ιατρείου Ζώων ενώ παράλληλα υποστηρίζει χειρουργικά, ιατρεία και κλινικές μικρών ζώων. Έχει δημοσιεύσει 51 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και πλήρη πρακτικά συνεδρίων ενώ ύστερα από πρόσκληση, έχει παρουσιάσει διαλέξεις και έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε 38 επιστημονικές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, πρακτικά σεμινάρια και webinars) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ από το 2013 και Πρόεδρος του ΔΣ από το 2019. Είναι ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών. Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και την τεχνολογία και είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

 


Λεβεντογιάννης Βενιζέλος

Λεβεντογιάννης Βενιζέλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το 2000 αποφοίτησα από την Κτηνιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στο πεδίο της Ακτινολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κτηνιατρικό κέντρο «VETDIAGNOSIS» με αποκλειστικό ενδιαφέρον τη Διαγνωστική απεικονιστική. Εδώ και χρόνια η συνεργασία και η επαφή με πολλούς συναδέλφους μικρών ζώων στην περιοχή της Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα, μου έχουν προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις αξιώσεις τους καθώς και να μοιραστώ μαζί τους σκέψεις και απόψεις. Έθεσα την υποψηφιότητά μου στην Εταιρεία, με όραμα να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη έργα που θα ανταποκρίνονται στους κοινούς στόχους και τις προσδοκίες μας.

 


Μαντζιάρας Γεώργιος

Μαντζιάρας Γεώργιος

Ο Γιώργος Μαντζιάρας, αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. τον Φεβρουάριο του 1997. Από το 1997 μέχρι το 2021 υπηρέτησε ως Αξιωματικός Κτηνίατρος στην Πολεμική Αεροπορία. Από το 2003 έως το 2006, μετεκπαιδεύτηκε στο ΙΙΒΕΑΑ, ενώ το 2012 ορκίστηκε Διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ο Γιώργος έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής. Ιδιωτεύει από το 2003 και ασχολείται αποκλειστικά με την υπερηχοτομογραφία και την αναπαραγωγή των ζώων συντροφιάς.

Το 2016 εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο του EVSSAR, ενώ από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρός του.

 

 


Μπαζιώτης Χρήστος

Μπαζιώτης Χρήστος

Αγαπητοί συνάδελφοι, αποφοίτησα από την ΣΣΑΣ και την Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ το 1997. Μετεκπαιδεύτηκα στην Παθολογία, Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς και στην Απεικονιστική Διαγνωστική. Έχω υπηρετήσει και υπηρετώ σε Κτηνιατρικά Νοσοκομεία ως επικεφαλής νοσηλείας στρατιωτικών σκύλων και έχω συντάξει Οδηγό Ορθής Υγιεινής Πρακτικής για χώρους εστίασης, Οδηγίες Πρόληψης Ζωοανθρωπονόσων και ήμουν υπεύθυνος διοργάνωσης και εκπαίδευσης ενημερωτικών διαλέξεων για ζωοανθρωπονόσους και κλινικών φροντιστηρίων Απεικονιστικής Διαγνωστικής σε Ιατρικά Συνέδρια Ενόπλων Δυνάμεων. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη δουλειά μου κατά το χρόνο μετεκπαίδευσής μου στο Ακτινολογικό Εργαστήριο της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διατηρώ Ιατρείο Μικρών Ζώων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

  

 


Παπαδημητρίου Σεραφείμ

Παπαδημητρίου Σεραφείμ

Ο Σεραφείμ Παπαδημητρίου είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής και της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., και διδάκτορας της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Δίδαξε μακροσκοπική ανατομική και στη συνέχεια χειρουργική ως συμβασιούχος και από το 2004 ως επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Π.Θ. Το 2007 διορίστηκε ως επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ., στο οποίο υπηρετεί και σήμερα ως πρωτοβάθμιος Καθηγητής Κτηνιατρικής Χειρουργικής-Οδοντιατρικής. Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει σε επιστημονικά συνέδρια σημαντικό αριθμό εργασιών. Είναι μέλος του παρόντος ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ και αντιπρόεδρός του, καθώς και μέλος της Global Dental Committee της WSAVA.

 

 

 

 

 


Παπάζογλου Λυσίμαχος

Παπάζογλου Λυσίμαχος

Ο Λυσίμαχος Γ. Παπάζογλου είναι καθηγητής χειρουργικής και διευθυντής της κλινικής των ζώων συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασχολείται αποκλειστικά με τη χειρουργική μαλακών ιστών του σκύλου και της γάτας.

 

 

 

 


Ραπτόπουλος Δημήτριος

Ραπτόπουλος Δημήτριος

DVM, PhD, DVA & Hon. Member ΑVA, Dipl & Hon. Member ECVAA
Πρόεδρος του Συμβουλίου του World Congress of Veterinary Anaesthesiology

Ο Δημήτρης Ραπτόπουλος είναι Ομότιμος καθηγητής Κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1969, και από το 1972 μέχρι το τέλος του 2011 ήταν ενεργό μέλος της με δραστηριότητες διδακτικές, ερευνητικές, κλινικής πράξης και διοικητικές. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (2003-2007), και επί σειρά ετών Διευθυντής της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς, και του Τομέα των Κλινικών.
Ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του στην ίδια Σχολή, και μεταπτυχιακή εκπαίδευση 28 μηνών στην Κτηνιατρική Σχολή του Bristol, μετά την οποία έλαβε το Δίπλωμα Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας (DVA), του RCVS (1978). Εργάστηκε επί 18 μήνες (1987-1993) στις Σχολές του Bristol και της Florida των ΗΠΑ, ως επισκέπτης ερευνητής ή επίκουρος καθηγητής.
«Προσκεκλημένος Ειδικός» (Invited Specialist) και Founding Diplomate του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας και Αναλγησίας (ECVAA, 1995). Από την ίδρυση του Κολεγίου και επί 18 χρόνια περίπου, διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γραμματέας, Πρόεδρος, πρώην Πρόεδρος), καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Προσόντων και Εκπαίδευσης του Κολεγίου. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του ΔΣ (Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος, πρώην Πρόεδρος, 1998-2004) του Association of Veterinary Anaesthetists (AVA). Για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στους δύο Οργανισμούς, το 2014 και το 2018 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Honorary Member του ECVAA και του AVA. Από το 2006 μέχρι το 2023 είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας (WCVA). Τέλος, από τον Ιανουάριο του 2013 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του European Board of Veterinary Specialisation (EBVS), από το οποίο του απονεμήθηκε το «2020 EBVS Award for outstanding contribution to Veterinary Specialisation in Europe». Τα τελευταία 3 χρόνια υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ.

 


Σιδηρά Βιολέττα

Σιδηρά Βιολέττα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αράχωβα. Το 2003 αποφοίτησα από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ξεκίνησα να εργάζομαι στο ιατρείο πρώτης γνώμης της Ρεβέκκας Μανωλοπούλου στην Ηλιούπολη, όπου πλέον είμαι συνιδιοκτήτης.

Έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια διαγνωστικής απεικονιστικής και χειρουργικής μικρών ζώων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Royal Veterinary College, Improve International). Ακολουθώντας την εξέλιξη, ολοκληρώνω την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στην Καρδιολογία ζώων συντροφιάς στο πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου (ESAVS - Certificate in Cardiology).

Έχοντας ασκήσει το ελεύθερο επάγγελμα για πολλά χρόνια βιώνω τα προβλήματα και τις προκλήσεις του μάχιμου κτηνιάτρου στη χώρα μας. Θέτω την υποψηφιότητα μου θέλοντας να βοηθήσω στο στόχο προς την συνεχή εκπαίδευση όλων μας, στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

 

 


Τσιπιανίτης Ερρίκος – Ευστράτιος

Τσιπιανίτης Ερρίκος – Ευστράτιος

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1997 και το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Μέχρι το 2007 ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη επεμβατική χειρουργική, την ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική των ζώων συντροφιάς σε κλινικές της Ελλάδας και από το 2007 διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, VetSurgery στο Χολαργό, Αττικής. Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην Ορθοπαιδική και τη Νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (Ohio State University, North Carolina State University, SCIVAC, ESVOT, AOVET, IEWG ). Είναι μέλος της ΔΕ του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (ΠΚΣ), της ΔΕ της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛΕΚΖΣ), πρόεδρος της ΔΕ της Ομάδας Μελέτης της Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (OΜΟΝ) της ΕΛΕΚΖΣ. και άλλων Ελληνικών (ιδρυτικό μέλος της ΕΚΕΟΤ, ΕΚΕ) και ξένων (ESVOT, AOVET, IEWG) Επιστημονικών Κτηνιατρικών Εταιριών. Παρακολουθεί την εξέλιξη της Ορθοπαιδικής και της Νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια

 


 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1978. Σπούδασε Κτηνιατρική στο Α.Π.Θ. Μετεκπαιδεύτηκε στη μονάδα χειρουργικής του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε με το βαθμό "Άριστα". Μετά το πέρας της μετ/σης στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Χειρουργικής/Ορθοπεδικής στο κρατικό πανεπιστήμιο της Βιέννης στην Αυστρία Veterinärmedizinische Universität Wien (VETMEDUNI). Το 2008 ξεκινά το ιδιωτικό του ιατρείο μαζί με την σύζυγο του, Τσούπα Ελένη, επίσης κτηνίατρο, στην γενέτειρα του, Καλαμάτα όπου και ασχολούνται αποκλειστικά με την παθολογία και τη χειρουργική των ζώων συντροφιάς. Το 2011 ιδρύει το δεύτερο ιατρείο μικρών ζώων στο Δήμο δυτικής Μάνης, στην Στούπα. To 2015 ξεκινά μεταπτυχιακό στην χειρουργική στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ όπου και ολοκληρώνει τους 2 πρώτους κύκλους καθώς στη συνέχεια επιλέγει να ξεκινήσει τις σπουδές για το Certificate στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου υπό την αιγίδα της ESAVS. Το 2020 λαμβάνει μετά από γραπτές εξετάσεις, τον τίτλο “Certificate in Orthopaedic Surgery” αφού ολοκληρώνει την παρακολούθηση 3ετους προγράμματος στο πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων στο εξωτερικό και έχει εργαστεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς σε κλινικές την Αγγλίας, της Ιταλίας καθώς και της Αυστρίας. Μέλος του RCVS, AOVET, EΛΕΚΖΣ, OMON.

 


Ζώη Σοφία

Ζώη Σοφία

Η Σοφία Ι. Ζώη γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969. Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ.

Εργάστηκε στη Γαλλία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, κτηνίατρος ζώων συντροφιάς. Από το 1997 δραστηριοποιείται στην Λάρισα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Διδάκτορας Χειρουργικής του τμήματος Κτηνιατρικής του ΠΘ. Ασχολείται με την Ορθοπαιδική χειρουργική και την Νευροχειρουργική από το 2004 και εξακολουθεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΟΝ.

 

 

 

 


Καραμήτσος Νικόλαος

Καραμήτσος Νικόλαος

Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπαιδεύθηκε στην ορθοπαιδική μικρών ζώων ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Έλαβε Master στην ορθοπαιδική (Royal School of Veterinary Studies, The University of Edinburgh). Από το 2003 εργάζεται στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παράλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές δεύτερης γνώμης και ιατρεία σε ότι αφορά ορθοπαιδικά περιστατικά. Στα πλαίσια της ενασχόλησης με την ορθοπαιδική μικρών ζώων είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια/φόρουμ της Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς και υπήρξε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 2ου Forum. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και είναι γραμματέας της νεοσύστατης Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής που σαν σκοπό έχει να προάγει την ορθοπαιδική μικρών ζώων στην χώρα μας. Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του είναι η αρθροσκόπηση και η ανάλυση κίνησης σε ζώα συντροφιάς όπου ανακοίνωσε και τις 2 πρώτες ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

 


Τσιπιανίτης Ερρίκος – Ευστράτιος

Τσιπιανίτης Ερρίκος – Ευστράτιος

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1997 και το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Μέχρι το 2007 ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη επεμβατική χειρουργική, την ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική των ζώων συντροφιάς σε κλινικές της Ελλάδας και από το 2007 διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, VetSurgery στο Χολαργό, Αττικής. Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην Ορθοπαιδική και τη Νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (Ohio State University, North Carolina State University, SCIVAC, ESVOT, AOVET, IEWG ). Είναι μέλος της ΔΕ του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (ΠΚΣ), της ΔΕ της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛΕΚΖΣ), πρόεδρος της ΔΕ της Ομάδας Μελέτης της Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (OΜΟΝ) της ΕΛΕΚΖΣ. και άλλων Ελληνικών (ιδρυτικό μέλος της ΕΚΕΟΤ, ΕΚΕ) και ξένων (ESVOT, AOVET, IEWG) Επιστημονικών Κτηνιατρικών Εταιριών. Παρακολουθεί την εξέλιξη της Ορθοπαιδικής και της Νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια

 


 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μακρυθανάσης Ξενοφών

Μακρυθανάσης Ξενοφών

Ο Ξενοφών Μακρυθανάσης είναι κτηνίατρος με περισσότερα από 40 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, κατάγεται από την Ήπειρο στην οποία μεγάλωσε. Το 1977 έλαβε το πτυχίο του, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το τμήμα Κτηνιατρικής. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Θεσσαλονίκη όπου και συνέχισε τη παρακολούθηση περιστατικών στις κλινικές της σχολής ΑΠΘ. Από το 1980 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Μαρούσι, κυρίως με ζώα συντροφιάς. Έχει μακρόχρονη δράση στη περίθαλψη αδέσποτων ζώων στο Μαρούσι και στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 


Περσιάνης Άκης

Περσιάνης Άκης

Έχοντας αποφοιτήσει από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1999 και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, εργάζομαι ως ιδιώτης κτηνίατρος στη Ρόδο σε δικό μου ιατρείο από το 2000 έως και σήμερα, με αντικείμενο την κλινική παθολογία και χειρουργική των μικρών ζώων. Η συμμετοχή μου σε συνέδρια και διημερίδες είναι συνεχής. Διατελώ πρόεδρος του παραρτήματος Δωδεκανήσου του ΠΚΣ.

 

 

 

 

 


 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 20 Μαρτίου 2022 - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

FOR THE MEMBERS

 
Αλλαγή γλώσσας σε  

CONTACT US

64 Louizis Riankour str. - Apollo Tower
Ambelokipoi - 115 23 Athens

MB 0008 phone2107759727  Mob.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Contact Monday - Friday 10.00-16.00

MB 0003 mail2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34