Μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

Κλαδάκης Στέφανος

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ως Πρόεδρος του νέου ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, όλους τους συνυποψηφίους μου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, τις εμπορικές εταιρείες - χορηγούς, όλους τους συναδέλφους και φυσικά τη Γραμματεία μας, που βοήθησαν στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας ΜΑΣ. Η συνεργασία, η καλόπιστη αντιπαράθεση, η εργατικότητα, η σύμπνοια μεταξύ των μελών και η ομαδική δουλειά είναι οι βασικοί πυλώνες της επιτυχίας.

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά μας όταν διαπιστώνουμε ότι μέσα στην τριετία που μας πέρασε, παρόλο το απαιτητικό κοινωνικό πλαίσιο, μέσα στην πανδημία και χωρίς επιστημονικές εκδηλώσεις με φυσική παρουσία, η ΕΛΕΚΖΣ διπλασίασε τον αριθμό των ενεργών μελών της!

Μέσα από τις συνεχείς ενημερώσεις του ιστοτόπου της ΕΛΕΚΖΣ και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε τακτική επικοινωνία και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα για τις προσεχείς μας δραστηριότητες.

Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να στηρίξετε το επιστημονικό μας περιοδικό, «Ιατρική Ζώων Συντροφιάς», με την υποβολή εργασιών, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται και καθιερώνεται το επιστημονικό μας έργο αλλά και το επάγγελμα μας.

Η δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας, ειδικά μέσα στο διάστημα της πανδημίας, οι αυξημένες απαιτήσεις του επαγγέλματός μας αλλά και των οικογενειών μας, κάνει τον χρόνο μας πολύτιμο. Πρέπει λοιπόν να τον αξιοποιούμε με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο. Χρειαζόμαστε ενεργά μέλη, με άποψη και απαιτήσεις. Θέλουμε τη συμμετοχή σας, χρειαζόμαστε τις προτάσεις σας και τις παρατηρήσεις σας. Μόνο έτσι θα γίνουμε καλύτεροι και θα πάμε μπροστά, για την εξέλιξη όλων μας!

Το οικονομικό περιβάλλον που ζούμε είναι επίσης ιδιαίτερα απαιτητικό για όλους μας ως άτομα αλλά και για την ΕΛΕΚΖΣ. Είναι σημαντικό τα μέλη να εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στην Εταιρεία ΜΑΣ. Για τη διευκόλυνση όλων, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει και διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών. Πλέον όλες οι οικονομικές συναλλαγές μας με την Εταιρεία γίνονται εύκολα από την οθόνη του υπολογιστή μας, της ταμπλέτας ή του κινητού μας.

Στόχος του νέου ΔΣ είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, γεγονός το οποίο απαιτεί εγρήγορση και δημιουργικότητα από ΟΛΟΥΣ. Η ΕΛΕΚΖΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη διαρκή μεταπτυχιακή εκπαίδευση του κτηνιάτρου των ζώων συντροφιάς και αυτός είναι ο βασικός άξονας που θα κινηθούμε και την επόμενη 3ετία.

Ελπίζοντας να μας δοθούν περισσότερες ευκαιρίες να τα πούμε – επιτέλους – από κοντά, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας στη διάρκεια αυτής της πορείας.

Η ΕΛΕΚΖΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ,

Θερμές ευχές,

Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΚΖΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34