ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ 2020

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

Αγαπητά Μέλη,

Προκειμένου να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια των μελών μας, σας προσκαλούμε να ανανεώσετε έγκαιρα την ετήσια συνδρομή σας για το 2020.

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΕΚΖΣ απολαμβάνουν:

 • Προνομιακές τιμές συμμετοχής στις επιστημονικές μας δραστηριότητες (FORUM, περιφερειακές διημερίδες, φθινοπωρινή εκδήλωση, webinars)
 • Δωρεάν αποστολή του δίγλωσσου περιοδικού “Ιατρική Ζώων Συντροφιάς” (δύο τεύχη ανά έτος) και με διαδικτυακή πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hjcam.hcavs.gr
 • Πρόσβαση στην περιοχή μελών της ιστοσελίδας μας www.hcavs.gr  (και μέσω αυτής στα πρακτικά των FORUM προηγουμένων ετών και στα πρακτικά συνεδριάσεων του ΔΣ)
 • Ηλεκτρονικές ενημερώσεις με τα νέα της ΕΛΕΚΖΣ (newsletters)
 • Προνομιακή τιμή 20€ για τη χρήση της διαδικτυακής κτηνιατρικής πλατφόρμας ενημέρωσης VetlexiconCanis και Felis, της εταιρείας Vetstream (οι 100 πρώτοι που θα εγγραφούν!)

Επιπλέον ΟΛΑ τα μέλη μας απολαμβάνουν τα προνόμια των μελών της Παγκόσμιας Κτηνιατρικής Εταιρείας Μικρών Ζώων (WSAVA).
Δείτε τα όλα στο σύνδεσμο https://www.wsava.org/Our-Members/Member-Benefits

Η ετήσια συνδρομή τακτικού μέλους είναι 30€. Αν δεν έχετε τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας, Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-16.00 στο τηλ. 2107759727, για να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό της οφειλής σας.

Προτείνουμε να τακτοποιήσετε τις συνδρομές σας μέσω της ιστοσελίδας της ΕΛΕΚΖΣ, www.hcavs.gr ,με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.Μπορείτε εναλλακτικά και με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας (αναγράφοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη ΣΥΝΔΡΟΜΗ)

 • ALPHA BANK
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
  ΑΡΙΘ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133 00 2002 011750 (ΙΒΑΝ: GR32 0140 1330 1330 0200 2011 750)
  BIC/ SWIFT: CRBAGRAA
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
  ΑΡΙΘ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5043-075434-447 (ΙΒΑΝ: GR94 0172 0430 0050 4307 5434 447)
  BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας περιμένουμε στις προσεχείς επιστημονικές μας εκδηλώσεις!

Ευτυχισμένο το 2020!!!

Η Γραμματεία της ΕΛΕΚΖΣ

(Αν έχετε ήδη τακτοποιήσει τις συνδρομές σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας στο τηλ. 2107759727, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-16.00, για ενημέρωση των οικονομικών σας στοιχείων)

 

 

Διημερίδα "Διαγνωστική & Κλινική Αιματολογία του Σκύλου και της Γάτας", Πάφος, 2019

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Παγκύπριος Κτηνιατρικός Σύλλογος (ΠΚΣ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ) διοργανώνουν την πολύ επιτυχημένη διημερίδα "Διαγνωστική & Κλινική Αιματολογία του Σκύλου και της Γάτας".

Το επιστημονικό πρόγραμμα της διημερίδας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να καλύπτει τα κυριότερα τρέχοντα προβλήματα στον τομέα της αιματολογίας του σκύλου και της γάτας. Παράλληλα με το θεωρητικό μέρος θα υπάρχει και πρακτικό, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν τόσο στην παρασκευή όσο και στην αξιολόγηση των υλικών (επιχρισμάτων αίματος και λεμφαδένων) τα οποία είναι απαραίτητα για τη διάγνωση των νοσημάτων του αίματος.

Σε ότι αφορά στο θεωρητικό μέρος, μεγάλο τμήμα του θα είναι βασισμένο στην εκπαίδευση μέσω της παρουσίασης πραγματικών περιστατικών.

**Η δομή της διημερίδας δεν επιτρέπει την εκπαίδευση απεριόριστου αριθμού συμμετεχόντων, έτσι οι εγγραφές θα περιοριστούν στα 45 άτομα.

Εκπαιδευτές σε αυτόν τον εκπαιδευτικό κύκλο του 2019 θα είναι οι καταξιωμένοι στον τομέα τους Έλληνες συνάδελφοι:
1) Ματθαίος Μυλωνάκης (Αν. Καθηγητής Παθολογίας, Κλινική των Ζώων Συντροφιάς,Τμήμα Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.),
2) Κωνσταντίνος Παπασουλιώτης (DVM, PhD, DipRCPath, DipECVCP, MRCVS, Senior Clinical Pathologist),
3) Αριστόδημος Χατζής (DVM, MRCVS, DiplACVP).

Διαδικασία κράτησης και επικύρωσης θέσεων:
(*Η διαδικασία θα γίνεται αυστηρά και μόνο ηλεκτρονικά για λόγους διαφάνειας*)

Οι διαθέσιμες θέσεις για την Διημερίδα έχουν εξαντληθεί!!

Βήμα 1) Η προκράτηση θέσης γίνεται με αποστολή του συμπληρωμένου δελτίου συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Βήμα 2) Όταν επιβεβαιωθεί η προκράτηση θέσης (μέσω απαντητικού email από τον ΠΚΣ), η θέση για να κατοχυρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί με email η απόδειξη κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού εντός 2 εργάσιμων ημερών (οι αριθμοί λογαριασμού του ΠΚΣ αναφέρονται παρακάτω) από την ημερομηνία αποστολής του δελτίου συμμετοχής.
Αριθμός Λογαριασμού: 105-01-066995-55. ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ
Όνομα Λογαριασμού: PANCYPRIAN VETERINARY ASSOCIATION
IBAN: CY54 0050 0105 0001 0501 0669 9555
(**τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος θα επιβαρύνουν τον καταθέτη)

**Μετά την παρέλευση των 2 ημερών και εφόσον δεν γίνει η πληρωμή, τότε η θέση χάνεται αυτόματα.

Διαμονή:
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να διαμείνουν στο ξενοδοχείο όπου θα λάβει χώρα η διημερίδα, ο ΠΚΣ έχει εξασφαλίσει χαμηλότερες τιμές για τη διημερίδα. Τα στοιχεία αναγράφονται παρακάτω.
Ξενοδοχείο: King Evelthon Beach Hotel & Resort, Λεωφόρος Χλώρακας 27, Πάφος, τηλ. 0035726930100 (υπεύθυνη κρατήσεων κα. Λίζα),
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τιμή δωματίων για συμμετέχοντες στη διημερίδα: μονόκλινο 80€, δίκλινο 100€ (Οι κρατήσεις δωματίων θα γίνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.
Κατά την κράτηση σας θα πρέπει να δηλώνετε ότι θα είστε συμμετέχοντες στη διημερίδα του ΠΚΣ για να εξασφαλίζετε την ειδική τιμή της διημερίδας).
***Για οποιεσδήποτε απορίες/διευκρινήσεις μπορείτε να αποτείνεστε στη συνάδελφο κα Χριστίνα Στρατή και στο τηλέφωνο: 0035799873633

Με τιμή,
Εκ του Δ.Σ. του ΠΚΣ.
(Νεκταρία Ιωάννου-Αρσένογλου).

Φυλλάδιο Διημερίδας        Δελτίο Συμμετοχής

 

 

Συνεργασία WSAVA και Webinar Vet για το VC2020

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

vc2020

WSAVA collaboration with The Webinar Vet offers access to Virtual Congress 2020 for WSAVA associations members, including HCAVS members

All members receive discounted registration to the world’s largest online veterinary congress. WSAVA have entered a partnership with online CE specialist the Webinar Vet to offer free access to Virtual Congress 2020 to its members from countries in which companion animal practice is still developing. Discounted registration will also be offered to all other WSAVA members, including HCAVS.

The Webinar Vet’s Virtual Congress is the world’s largest online veterinary congress. The 2020 Congress will take place on February 1, and will include webinars from global experts on a comprehensive range of topics, including companion animal medicine and surgery, dermatology, emergency medicine and veterinary wellness.

HCAVS members are invited to register their attendance at VC2020.

You can register for 6 free hours by using the below link;
https://www.thewebinarvet.com/pages/wsava-vc-registration/

If you wish to then purchase a ticket for the whole congress use the below link;
https://www.thewebinarvet.com/pages/vc2020-ticket-t3/

For additional information and full details for VC2020 use the below link;
https://virtualcongress.thewebinarvet.com/

 

 

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΡΑΛΛΗΣ»

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

hcavs header logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΡΑΛΛΗΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.), με ομόφωνη απόφασή του, στην 26η συνεδρίαση του 3ου Δ.Σ. της 3ης Νοεμβρίου 2018, για να τιμήσει τη μνήμη του Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. και Προέδρου της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Τιμολέοντα Ράλλη, θέσπισε το Βραβείο «Τιμολέων Ράλλης». Το Βραβείο θα απονέμεται κάθε χρόνο στον ή στην πτυχιούχο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. που συγκέντρωσε βαθμό πτυχίου τουλάχιστον 7,5 στη διάρκεια της χρονικής περιόδου που μεσολαβεί μεταξύ δύο FORUM (τρείς εξεταστικές περίοδοι).

Το Βραβείο «Τιμολέων Ράλλης» αναγγέλθηκε στο 10ο FORUM στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2019 και θα απονεμηθεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια τελετή του 11ου FORUM στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 2020.

Το Βραβείο αφορά στην επίδοση τιμητικού διπλώματος στον/στην πτυχιούχο με την υψηλότερη βαθμολογία και στην κάλυψη των εξόδων του/της από την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., μέχρι του ποσού των 1.000 (χιλίων) ευρώ, για την παρακολούθηση του Ετήσιου Συνεδρίου του European College of Veterinary Internal Medicine – Companion Animals (ECVIM-CA).

Οι ενδιαφερόμενοι, με βαθμό πτυχίου 7,5 και άνω, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. απλή αίτηση ενδιαφέροντος, με την ένδειξη <Βραβείο Τιμολέων Ράλλης>, το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020. Την αίτηση θα πρέπει να συνοδεύει επίσημη βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. με τον βαθμό του πτυχίου.

 

20 Απριλίου 2019

 

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

 

 

 

 

Μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

kladakis stefanos

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ως νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, όλους τους συνυποψηφίους μου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, τις εμπορικές εταιρείες-χορηγούς, όλους τους συναδέλφους και φυσικά τη Γραμματεία μας, που βοήθησαν στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας ΜΑΣ. Η συνεργασία, η καλόπιστη αντιπαράθεση, η εργατικότητα, η σύμπνοια μεταξύ των μελών και η ομαδική δουλειά είναι οι βασικοί πυλώνες της επιτυχίας μας.

Η δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας, οι αυξημένες απαιτήσεις του επαγγέλματός μας αλλά και των οικογενειών μας, κάνει τον χρόνο μας πολύτιμο. Πρέπει λοιπόν να τον αξιοποιούμε με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο και εκεί θα εστιάσουμε. Στις προτεραιότητές μας είναι η ενσωμάτωση και χρήση της τεχνολογίας, για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από τη διαρκή μεταπτυχιακή εκπαίδευση των κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς.

Μέσα από τις συνεχείς ενημερώσεις του ιστότοπου της ΕΛΕΚΖΣ www.hcavs.gr και την παράλληλη αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε τακτική επικοινωνία με τα μέλη μας και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα για τις επόμενες δραστηριότητές μας.

Το επιστημονικό μας περιοδικό, «Ιατρική Ζώων Συντροφιάς», με τη νέα συντακτική του ομάδα, μπαίνει σε μια νέα εποχή την οποία θα δείτε όλοι στο επόμενο τεύχος του και την οποία σας καλώ όλους να υποστηρίξετε με την υποβολή εργασιών, οι οποίες αναδεικνύουν και καθιερώνουν το επιστημονικό μας έργο αλλά και το επάγγελμά μας.

Το οικονομικό περιβάλλον που ζούμε είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για όλους μας ως άτομα αλλά και για την ΕΛΕΚΖΣ. Είναι σημαντικό τα μέλη να εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στην Εταιρεία ΜΑΣ. Για τη διευκόλυνση όλων, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει και διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών. Πλέον όλες οι οικονομικές συναλλαγές μας με την Εταιρεία γίνονται εύκολα από την οθόνη του υπολογιστή μας ή της ταμπλέτας μας.

Η ΕΛΕΚΖΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. Χρειαζόμαστε ενεργά μέλη, με άποψη και απαιτήσεις. Περιμένουμε προτάσεις, παρατηρήσεις και γνώμες που θα μας κάνουν καλύτερους και θα μας πάνε μπροστά.

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, γεγονός το οποίο απαιτεί εγρήγορση και δημιουργικότητα από ΟΛΟΥΣ. Η ΕΛΕΚΖΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον κτηνίατρο των ζώων συντροφιάς και αυτός είναι ο βασικός άξονας που θα κινηθούμε και την επόμενη 3ετία.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ κοντά μας στη διάρκεια αυτής της πορείας,

Θερμές ευχές,

Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΚΖΣ

 

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2019 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της ολοκλήρωσης των Αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν από 28 έως 31 Μαρτίου 2019, η ψηφοφορία ανέδειξε τα εξής αποτελέσματα:

Για το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. εξελέγησαν:

 1. Κλαδάκης Στέφανος
 2. Παπαδημητρίου Σεραφείμ
 3. Παπάζογλου Λυσίμαχος
 4. Τσιπιανίτης Ευστράτιος Ερρίκος
 5. Λεβεντογιάννης Βενιζέλος
 6. Λιαπής Ιγνάτιος
 7. Ραπτόπουλος Δημήτριος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν:

 1. Σβανιάς Μιλτιάδης
 2. Σουρανάκης Εμμανουήλ

Για τη Δ.Ε. της Ο.Μ.Ο.Ν. εξελέγησαν:

 1. Τσιπιανίτης Ευστράτιος Ερρίκος
 2. Καραμήτσος Νικόλαος
 3. Ζώη Σοφία

Σύντομα θα ανακοινωθούν η συγκρότηση του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και της Δ.Ε. της Ο.Μ.ΟΝ. σε σώμα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34