ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ FORUM

Μειωμένο κόστος εγγραφής σε σχέση με τα μη μέλη. Είναι οικονομικά συμφέρον για ένα μη μέλος να εγγραφεί ως μέλος στην ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, για να επωφεληθεί των ειδικών τιμών που ισχύουν για τα μέλη μας.

upicon

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ FORUM

Τα Δελτία Συμμετοχής στο ετήσιο FORUM, αποστέλλονται αρχικά μόνο στα μέλη και ακολούθως στα μη μέλη, έτσι ώστε τα μέλη να έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα πρακτικά σεμινάρια.

upicon

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Τα Δελτία Συμμετοχής των επιστημονικών ημερίδων και διημερίδων που διοργανώνει η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, αποστέλλονται αρχικά μόνο στα μέλη και ακολούθως στα μη μέλη, έτσι ώστε τα μέλη να έχουν προτεραιότητα εγγραφής.

upicon

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΙΑΤΡΙΚΗ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ"

Όλα τα μέλη λαμβάνουν το επιστημονικό περιοδικό της εταιρείας "Ιατρική Ζώων Συντροφιάς", σε ηλεκτρονική ή/και έντυπη μορφή, ανάλογα με την επιθυμία που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση στα τεύχη του επιστημονικού περιοδικού μας και μέσω της ιστοσελίδας μας.

upicon

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ FORUM

Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση στα Πρακτικά των FORUM, μέσω της ιστοσελίδας. Από το 5ο FORUM και μετά, τα πρακτικά θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα από την 1/1 του επόμενου έτους από την πραγματοποίησή του.

upicon

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Όλα τα μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ μέσω της ιστοσελίδας μας.

upicon

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ WSAVA

WSAVA News June 24
Η World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) κυκλοφόρησε την ηλεκτρονική της ενημέρωση για το μήνα Ιούνιο 2020. Eνημερωθείτε για τα τελευταία νέα της WSAVA.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ 2020

Μαιευτική και Αναπαραγωγή του Σκύλου και της Γάτας

Περιφερειακές Διημερίδες 2020

Εκπαιδευτές:
Νόνα Γκουλέτσου - Γιώργος I. Μαντζιάρας

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34