ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2016 – Πρόσκληση ενδιαφέροντος υποψηφίων

Written by ΕΛ.ΕΚ.Ζ.Σ. on .

 hcavs-header-logoelectionslogo

Αθήνα 15 Οκτωβρίου 2015,

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Συμπληρώνονται σε λίγο τα τρία χρόνια της θητείας του δεύτερου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Λεπτομέρειες που αφορούν τις αρχαιρεσίες της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., όπως αναφέρονται στο καταστατικό της, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της: www.hcavs.gr

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και το 2015.

Στο έντυπο δήλωσης υποψηφιότητας (PDF), μπορείτε να σημειώσετε (στο αντίστοιχο κουτάκι) αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Η δήλωση υποψηφιότητας θα πρέπει να σταλεί με fax στο 210 7753460 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  το αργότερο μέχρι 31/12/2015 (μεσάνυχτα).

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. (άρθρο 19), παράλληλα με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (Ο.Μ.Ο.Ν.) η οποία έχει πρόσφατα δημιουργηθεί από την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Έτσι, στη δήλωση υποψηφιότητας που θα αποστείλετε, μπορείτε να δηλώσετε αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι και για τη Δ.Ε. της Ο.Μ.Ο.Ν. (εφόσον είστε μέλος της).

Αγαπητοί συνάδελφοι

H ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στα επτά χρόνια της ύπαρξής της έχει επιδείξει αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των συναδέλφων κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς. Η επιτυχία όμως ενός επιστημονικού σωματείου κρίνεται και από τη διάθεση συμμετοχής των μελών του στις διοικητικές του δραστηριότητες και κατ΄επέκταση από το βαθμό ανανέωσης των διοικητικών του οργάνων.

Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. καλεί όσα μέλη της Εταιρείας μας το επιθυμούν, σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας και αν ζουν, να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν την εκλογή τους στο επόμενο Δ.Σ. συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση των στόχων της.

Βενιαμίν Αλμπάλας

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΕΚΖΣ

Ιγνάτιος Λιαπής

Γ.Γραμματέας ΕΛΕΚΖΣ

elections-footer

FOR THE MEMBERS

 
Αλλαγή γλώσσας σε  

CONTACT US

64 Louizis Riankour str. - Apollo Tower
Ambelokipoi - 115 23 Athens

MB 0008 phone2107759727  Mob.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Contact Monday - Friday 10.00-16.00

MB 0003 mail2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34