Σύσταση Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής & Νευροχειρουργικής (Ο.Μ.Ο.Ν.)

Written by ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. on .

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάνοντας χρήση του άρθρου 19 του καταστατικού της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. (είναι αναρτημένο στο site της εταιρείας), δημιουργήθηκε η Ομάδα Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (Ο.Μ.Ο.Ν.). Μετά την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας εξελέγη η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ), που αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος: Ανδρέας Κυριαζής
  • Γραμματέας: Νίκος Καραμήτσος
  • Μέλος: Χριστόφορος Νικολαΐδης

Η Ορθοπαιδική και η Νευροχειρουργική των μικρών ζώων συντροφιάς είναι δύο ιδιαίτερες και συνεχώς εξελισσόμενες ειδικότητες της Κτηνιατρικής, τόσο στον τομέα των χειρουργικών τεχνικών όσο και στον τομέα των εργαλείων και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Ο σκοπός δημιουργίας της Ομάδας είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συναδέλφων, με ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις, πάντοτε όμως σε συνεργασία και μέσα στα πλαίσια λειτουργίας της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Με την επιστολή αυτή απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε συνάδελφο που η ορθοπαιδική αποτελεί πεδίο της επαγγελματικής του ενασχόλησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι μέλος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και επιθυμεί να εγγραφεί στην Ο.Μ.Ο.Ν., να το δηλώσει στη γραμματεία της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά. Από τα μέλη της ομάδας που θα προκύψουν, θα εκλεγεί η κανονική ΔΕ στις εκλογές που θα γίνουν ταυτόχρονα με τις εκλογές της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. το Μάρτιο του 2016.

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στον τρόπο λειτουργίας της Ο.Μ.Ο.Ν., καθώς και στο επιστημονικό της αντικείμενο, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail της ομάδας: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Βενιαμίν Αλμπάλας

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΕΚΖΣ

Ιγνάτιος Λιαπής

Γ.Γραμματέας ΕΛΕΚΖΣ

FOR THE MEMBERS

 
Αλλαγή γλώσσας σε  

CONTACT US

64 Louizis Riankour str. - Apollo Tower
Ambelokipoi - 115 23 Athens

MB 0008 phone2107759727  Mob.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Contact Monday - Friday 10.00-16.00

MB 0003 mail2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34