10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Συνεργασία WSAVA και Vetstream με την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ για το VETLEXICON

WSAVA και Συνδρομητική Διαδικτυακή Πλατφόρμα VETLEXICON

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H εταιρεία Vetstream, αποτελεί τον εκπαιδευτικό συνεργάτη της WSAVA. Η Vetstream έχει δημιουργήσει τη διαδικτυακή πλατφόρμα Vetlexicon Canis (σκύλος) και Felis (γάτα), μια online συνδρομητική κτηνιατρική εγκυκλοπαίδεια, η οποία προσφέρει πληροφορίες στον κλινικό κτηνίατρο για τη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση νοσημάτων των ζώων συντροφιάς.

Η χρήση της πλατφόρμας, απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ανανεώνεται εβδομαδιαία, το περιεχόμενό της προέρχεται από 900 και πλέον αναγνωρισμένους παγκοσμίως κτηνιάτρους και περιλαμβάνει πάνω από 19.000 δημοσιευμένες εργασίες, για διάφορα νοσήματα, με διαγνωστικές δοκιμασίες και τρόπους συντηρητικής και χειρουργικής αντιμετώπισης τους. Τα άρθρα ταξινομούνται ανά σύστημα και ειδικότητα και προσφέρουν πρόσβαση σε συναφείς πληροφορίες ανά περιστατικό. Η πλατφόρμα επίσης διαθέτει πληροφορίες υπό μορφή φυλλαδίων για ιδιοκτήτες μικρών ζώων και είναι εμπλουτισμένη με πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.wsava.org/educational-partners/vetstream και

http://www.vetstream.net/our-services/vetlexicon/

Μέσω της WSAVA και μετά από ειδική συμφωνία με την Vetstream, τα μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, μπορούν να αποκτήσουν την συνδρομητική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα στην ειδική τιμή των 20€ ετησίως (όταν η ανεξάρτητη ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 700€).

Προϋπόθεση αποτελεί η εγγραφή στην υπηρεσία τουλάχιστον 200 μελών της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, οικονομικά τακτοποιημένων κατά το έτος χρήσης της πλατφόρμας. Η συνδρομή είναι 12μηνη (1/1-31/12 κάθε έτους) και θα προκαταβάλλεται από το μέλος στην ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου κάθε έτους, για τον επόμενο χρόνο.

Εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 200 ενδιαφερομένων, τα μέλη μας που θα εγγραφούν, θα μπορούν να καταβάλλουν το ποσό των 20€ της ετήσιας συνδρομής του Vetlexicon μαζί με την ετήσια συνδρομή της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ (η οποία από 1-1-2017 διαμορφώνεται στα 30€).

Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται, να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και ότι “επιθυμώ να γίνω συνδρομητής της Vetlexicon”.

Το Δ.Σ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34