10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Σύσταση Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής & Νευροχειρουργικής (Ο.Μ.Ο.Ν.)

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάνοντας χρήση του άρθρου 19 του καταστατικού της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. (είναι αναρτημένο στο site της εταιρείας), δημιουργήθηκε η Ομάδα Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (Ο.Μ.Ο.Ν.). Μετά την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας εξελέγη η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ), που αποτελείται από τους:

  • Πρόεδρος: Ανδρέας Κυριαζής
  • Γραμματέας: Νίκος Καραμήτσος
  • Μέλος: Χριστόφορος Νικολαΐδης

Η Ορθοπαιδική και η Νευροχειρουργική των μικρών ζώων συντροφιάς είναι δύο ιδιαίτερες και συνεχώς εξελισσόμενες ειδικότητες της Κτηνιατρικής, τόσο στον τομέα των χειρουργικών τεχνικών όσο και στον τομέα των εργαλείων και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Ο σκοπός δημιουργίας της Ομάδας είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συναδέλφων, με ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις, πάντοτε όμως σε συνεργασία και μέσα στα πλαίσια λειτουργίας της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.

Με την επιστολή αυτή απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε συνάδελφο που η ορθοπαιδική αποτελεί πεδίο της επαγγελματικής του ενασχόλησης σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι μέλος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και επιθυμεί να εγγραφεί στην Ο.Μ.Ο.Ν., να το δηλώσει στη γραμματεία της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικά. Από τα μέλη της ομάδας που θα προκύψουν, θα εκλεγεί η κανονική ΔΕ στις εκλογές που θα γίνουν ταυτόχρονα με τις εκλογές της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. το Μάρτιο του 2016.

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά στον τρόπο λειτουργίας της Ο.Μ.Ο.Ν., καθώς και στο επιστημονικό της αντικείμενο, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail της ομάδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βενιαμίν Αλμπάλας

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΕΚΖΣ

Ιγνάτιος Λιαπής

Γ.Γραμματέας ΕΛΕΚΖΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34