Μήνυμα του Προέδρου του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

kladakis stefanos

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ως νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, όλους τους συνυποψηφίους μου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, τις εμπορικές εταιρείες-χορηγούς, όλους τους συναδέλφους και φυσικά τη Γραμματεία μας, που βοήθησαν στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας ΜΑΣ. Η συνεργασία, η καλόπιστη αντιπαράθεση, η εργατικότητα, η σύμπνοια μεταξύ των μελών και η ομαδική δουλειά είναι οι βασικοί πυλώνες της επιτυχίας μας.

Η δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας, οι αυξημένες απαιτήσεις του επαγγέλματός μας αλλά και των οικογενειών μας, κάνει τον χρόνο μας πολύτιμο. Πρέπει λοιπόν να τον αξιοποιούμε με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο και εκεί θα εστιάσουμε. Στις προτεραιότητές μας είναι η ενσωμάτωση και χρήση της τεχνολογίας, για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από τη διαρκή μεταπτυχιακή εκπαίδευση των κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς.

Μέσα από τις συνεχείς ενημερώσεις του ιστότοπου της ΕΛΕΚΖΣ www.hcavs.gr και την παράλληλη αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε τακτική επικοινωνία με τα μέλη μας και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα για τις επόμενες δραστηριότητές μας.

Το επιστημονικό μας περιοδικό, «Ιατρική Ζώων Συντροφιάς», με τη νέα συντακτική του ομάδα, μπαίνει σε μια νέα εποχή την οποία θα δείτε όλοι στο επόμενο τεύχος του και την οποία σας καλώ όλους να υποστηρίξετε με την υποβολή εργασιών, οι οποίες αναδεικνύουν και καθιερώνουν το επιστημονικό μας έργο αλλά και το επάγγελμά μας.

Το οικονομικό περιβάλλον που ζούμε είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για όλους μας ως άτομα αλλά και για την ΕΛΕΚΖΣ. Είναι σημαντικό τα μέλη να εκπληρώνουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι στην Εταιρεία ΜΑΣ. Για τη διευκόλυνση όλων, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που έχει ενσωματώσει και διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών. Πλέον όλες οι οικονομικές συναλλαγές μας με την Εταιρεία γίνονται εύκολα από την οθόνη του υπολογιστή μας ή της ταμπλέτας μας.

Η ΕΛΕΚΖΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. Χρειαζόμαστε ενεργά μέλη, με άποψη και απαιτήσεις. Περιμένουμε προτάσεις, παρατηρήσεις και γνώμες που θα μας κάνουν καλύτερους και θα μας πάνε μπροστά.

Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας, γεγονός το οποίο απαιτεί εγρήγορση και δημιουργικότητα από ΟΛΟΥΣ. Η ΕΛΕΚΖΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον κτηνίατρο των ζώων συντροφιάς και αυτός είναι ο βασικός άξονας που θα κινηθούμε και την επόμενη 3ετία.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ κοντά μας στη διάρκεια αυτής της πορείας,

Θερμές ευχές,

Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΕΚΖΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34