Καμπάνια της WSAVA για την Κεταμίνη

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

ketamine

 

Αγαπητά μέλη,

Η WSAVA δημιούργησε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Πόνου (Global Pain Council) με σκοπό να ενισχύσει την αξιολόγηση και αντιμετώπιση του πόνου στα μικρά ζώα, σε όλο το κόσμο. Η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ ως ενεργό μέλος της παγκόσμιας αυτής κτηνιατρικής κοινότητας, στηρίζει τις προσπάθειες της WSAVA για την αξιολόγηση και αντιμετώπιση του πόνου στα μικρά ζώα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συμβουλίου στον ιστόποτο της WSAVA, στο σύνδεσμο http://www.wsava.org/educational/global-pain-council .

Στα παραπάνω πλαίσια βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια της WSAVA ενάντια στην επιβολή περιορισμών στη διακίνηση της κεταμίνης, η οποία χρησιμοποιείται ευρύτατα παγκοσμίως για την χορήγηση αναισθησίας-αναλγησίας στα μικρά ζώα, σε αρκετές δε χώρες αποτελεί και τον μοναδικό εμπορικά διαθέσιμο παράγοντα.

Για την ενίσχυση της καμπάνιας, η WSAVA δημιούργησε μια επίσημη διαδικτυακή πλατφόρμα αναφοράς, στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε στο σύνδεσμο https://www.change.org/p/ketamine-is-an-essential-medicine-and-should-not-be-re-scheduled καθώς και μια αφίσα για την χρησιμότητα της Κεταμίνης, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Ήδη 7.000 συνάδελφοι από όλο τον κόσμο έχουν ενισχύσει την καμπάνια με την εγγραφή τους, ενώ ο στόχος είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 10.000.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone
2107759727  Κιν.: 695 66 45 280
Λογιστήριο: 695 66 45 279, Περιοδικό ΙΖΣ: 695 66 45 278
Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.