10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2016

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

 hcavs-header-logoelectionslogo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Toν μεθεπόμενο μήνα εκπνέει η θητεία του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν να γίνουν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Την ίδια ημερομηνία θα λάβει χώρα και η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας.

Το ΔΣ της Ελληνική Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς καλεί τα μέλη της να παραστούν στην Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας και στις Αρχαιρεσίες που θα γίνουν στο ξενοδοχείο AMALIA, στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, στις 10:00πμ.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:

 • Ετήσιος διοικητικός απολογισμός 2015
 • Ετήσιος οικονομικός απολογισμός 2015
 • Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2015
 • Προγραμματισμός 2016
 • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Εταιρείας. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με κάλπη για όσα μέλη παρευρεθούν και ψηφίσουν επιτόπου. Στην κάλπη θα τοποθετηθούν σφραγισμένα και όσα ψηφοδέλτια σταλούν ταχυδρομικά. Η διάρκεια της ψηφοφορίας για όσα μέλη ψηφίσουν επί τόπου είναι από της λήξεως της Γ.Σ. (11.00 πμ περίπου) έως τις 17.00.

Για τις αρχαιρεσίες δίνονται οι παρακάτω οδηγίες σύμφωνα με το καταστατικό:

 • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2015.Οι συνάδελφοι που θα ψηφίσουν ταχυδρομικά παρακαλούνται να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις προηγούμενες συνδρομές τους προκειμένου να είναι έγκυρη η ψήφος τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Εταιρείας στο τηλ. 210 7759727 καθημερινά από 10.00-17.00
 • Τα τακτικά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ψηφίζουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με φάκελο που απευθύνεται στην ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ και αποσφραγίζεται από την Εφορευτική Επιτροπή κατά την ώρα της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών. Ο φάκελος πρέπει να φέρει εξωτερικά το ονοματεπώνυμο του αποστολέα. Οι φάκελοι πρέπει να σταλούν Poste Restante στο Ταχ. Γραφείο ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 60, 100 33 ΑΘΗΝΑ, ξεχωριστά από κάθε ένα συνάδελφο και μόνον με τα ΕΛΤΑ. Παρακαλούμε για την έγκαιρη αποστολή τους, ώστε να φθάσουν μέχρι τις 19 Μαρτίου και ώρα 13.00μμ οπότε και θα παραληφθούν από το ταχυδρομείο.
 • Μέσα στο λευκό φάκελο που απευθύνεται στην ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ και που θα πρέπει να φέρει οπωσδήποτε το όνομα του αποστολέα-ψηφοφόρου θα πρέπει να περιέχεται ο λευκός φάκελος με το ψηφοδέλτιο, σφραγισμένος, ανώνυμος και χωρίς καμία σήμανση στο εξωτερικό του.
 • Μέσα στον ίδιο φάκελο που απευθύνεται στην ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ τα μέλη της Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ) και μόνον αυτά, μπορούν να τοποθετήσουν και τον μπλέ φάκελο σφραγισμένο και ανώνυμο που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΜΟΝ.
 • Επίσης οι συνάδελφοι μη μέλη της ΟΜΟΝ μπορούν να γραφτούν στην ΟΜΟΝ και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως και την ημέρα των αρχαιρεσιών.
 • Κάθε ψηφοφόρος-μέλος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. μπορεί να βάλει μέχρι επτά (7) σταυρούς για τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι δυο (2) σταυρούς για τους υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή.Τα μέλη της ΟΜΟΝ μπορούν να βάλουν μέχρι 3 σταυρούς για τους υποψηφίους για την Διοικούσα Επιτροπή της ΟΜΟΝ

Σας στέλνουμε για την διευκόλυνσή σας:

 • Λευκό φάκελο με τη διεύθυνση της Εταιρείας (ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ)
 • Σύντομο βιογραφικό των υποψηφίων
 • Λευκά ψηφοδέλτια για την ανάδειξη των μελών του ΔΣ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και της εξελεγκτικής της επιτροπής.
 • Μικρό λευκό φάκελο για την ανώνυμη τοποθέτηση του λευκού ψηφοδελτίου.

Για τα μέλη της ΟΜΟΝ:

 • Μπλέ ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη της ΔΕ της ΟΜΟΝ
 • Μικρό μπλέ φάκελλο για την ανώνυμη τοποθέτηση του μπλέ ψηφοδελτίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες η Εταιρεία μας, στα έξι χρόνια της ύπαρξής της, έχει να επιδείξει αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των συναδέλφων κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς. Η επιτυχία όμως ενός επιστημονικού σωματείου κρίνεται και από τη διάθεση συμμετοχής των μελών του στις διοικητικές του δραστηριότητες. Το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ εύχεται, τα μέλη της Εταιρείας να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στη ΓΣ όσο και στις αρχαιρεσίες (είτε δια ζώσης είτε δι’ αλληλογραφίας), έτσι ώστε η σύνθεση του επόμενου ΔΣ να είναι η κατά το δυνατό αντιπροσωπευτικότερη.

Σας περιμένουμε όλους στις 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο AMALIA, Λεωφόρος Αμαλίας 10, Αθήνα, 105 57.

Βενιαμίν Αλμπάλας

Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΕΚΖΣ

Ιγνάτιος Λιαπής

Γ.Γραμματέας ΕΛΕΚΖΣ

Δείτε αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων

  Βιογραφικά Υποψηφίων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34