9o FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

9thforumtop

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
9ου FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Με την τελετή λήξης των εργασιών του 9ου FORUM, μια ακόμα εκδήλωση της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. μπήκε στο ενεργητικό των επιτυχημένων οργανωτικά και επιστημονικά εκδηλώσεων της. Το FORUM έλαβε χώρα στις 9-11 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE και ασχολήθηκε με ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα, αυτό της Γαστρεντερολογίας.

  Η κύρια θεματολογία του συνεδρίου αναπτύχθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου από 33 καταξιωμένους ξένους και έλληνες ομιλητές, σε δύο παράλληλες αίθουσες, ενώ σε μία τρίτη αίθουσα παρουσιάστηκαν από συναδέλφους 34 προφορικές ελεύθερες ανακοινώσεις με ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα. Παράλληλα, σε μια επιπλέον αίθουσα, υπήρχε διαρκής προβολή video με ενδοσκοπήσεις των συχνότερων νοσημάτων του γαστρεντερικού και καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου προβολή των δυο επιλεγμένων e-posters.

 Το κυρίως πρόγραμμα του 9ου FORUM πλαισιώθηκε, την Παρασκευή 9/3, από δυο προσυνεδριακά σεμινάρια. Το πρακτικό σεμινάριο, με θέμα την Ενδοσκόπηση του γαστρεντερικού σωλήνα και 20 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς του Α.Π.Θ., ενώ το θεωρητικό σεμινάριο το οποίο είχε θέμα την Κλινική Διατροφή και περιλάμβανε ενδιαφέρουσες διαλέξεις από τρεις αξιόλογους ξένους ομιλητές και τη συμμετοχή 85 συνέδρων, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου.

 To 9o Forum, με τη συγκεκριμένη θεματολογία του, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει αυτόν που δίδαξε και ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο με αυτήν, και αναφέρομαι στον Καθηγητή και δάσκαλο όλων μας, τον κύριο Τιμολέοντα Ράλλη, στον οποίο και απένειμε τιμητική διάκριση.

 Η επιτυχία του 9ου FORUM έγκειται επίσης στη μεγάλη προσέλευση των 800 και πλέον συνέδρων και επισκεπτών. Οι 600 σύνεδροι γέμισαν τις συνεδριακές αίθουσες, τις περισσότερες φορές ασφυκτικά, συμμετέχοντας ενεργά με τις παρεμβάσεις τους και επιπλέον 200 επισκέπτες έδωσαν το παρόν στην εμπορική έκθεση η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα γραμματειακής υποστήριξης της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. η οποία, με επικεφαλής την κυρία Ναταλία Γαζή, έδινε με χαμόγελο και υπομονή λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιαζόταν, τους 23 εθελοντές που με τη ζωντάνια τους και την προθυμία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης και τις 25 χορηγούς εταιρείες που με την παρουσία τους και την έμπρακτη συμβολή τους δίνουν τη δυνατότητα να οργανώνονται άρτια επιστημονικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Βασίλης Λαζαρίδης

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

 

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

Πρόεδρος
Τιμολέων Ράλλης
Αντιπρόεδρος
Βενιαμίν Αλμπάλας
Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Χατζόπουλος
Ταμίας
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Μέλη
Στέφανος Κλαδάκης
Ιγνάτιος Λιαπής
Ερρίκος Τσιπιανίτης

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Πρόεδρος
Βασίλης Λαζαρίδης
Μέλη
Βενιαμίν Αλμπάλας
Στέφανος Κλαδάκης
Ιγνάτιος Λιαπής
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Τιμολέων Ράλλης
Ερρίκος Τσιπιανίτης
Μιχάλης Χατζόπουλος

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος
Τιμολέων Ράλλης
Μέλη
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Κατερίνα Αδαμαμά-Μωραΐτου
Γιώργος Μαντζιάρας
Παναγιώτης Ξενούλης
Δήμητρα Παρδάλη
Νικήτας Πράσινος
Ιωάννης Σάββας
Εμμανουήλ Σαριδομιχελάκης
Βασιλική Σταθοπούλος

 

ΕΛΕΚΖΣ - 9o FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣΜπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf
το τελικό πρόγραμμα του 9ου FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34