10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΚΖΣ - 10 ΧΡΟΝΙΑ FORUM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

10forum catΤο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10o Επετειακό Forum της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, στην Αθήνα.

Η εναρκτήρια τελετή έγινε το Σάββατο το πρωί στη μεγαλύτερη αίθουσα που ήταν γεμάτη από τους Συνέδρους-κτηνιάτρους, τους εκπροσώπους των εταιρειών-χορηγών, μέλη των δύο πανεπιστημιακών κτηνιατρικών σχολών και επίσημους προσκεκλημένους της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η τελετή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη και στο έργο του καθηγητή Τιμολέοντα Ράλλη, Προέδρου της Εταιρείας και αγαπημένου φίλου. Μετά τις εισηγήσεις του Προεδρεύοντος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. Βενιαμίν Αλμπάλα, του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Μιχάλη Χατζόπουλου και του Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής Καθηγητή Δημήτρη Ραπτόπουλου, έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ. Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου και στη συνέχεια ο Ερρίκος Τσιπιανίτης, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ο οποίος είπε λίγα λόγια εκ μέρους της Προέδρου του, Αθηνάς Τραχήλη.

Με ιδιαίτερη προσοχή και συγκίνηση παρακολουθήσαμε την ομιλία της θυγατέρας του Τιμολέοντα, Στέλλας Ράλλη, προσκεκλημένης στην τιμητική εκδήλωση.

Ο Καθηγητής Edward J. Hall ανέπτυξε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του με τίτλο «Το παρόν και το μέλλον της Γαστρεντερολογίας», η οποία ήταν ο κορμός της τιμητικής εκδήλωσης για τον καθηγητή Τ. Ράλλη.

Το 10ο Forum διαδραματίστηκε σε τέσσερεις αίθουσες ταυτόχρονης λειτουργίας. Πέραν του μεγαλύτερου όγκου των συνεδριών που αφορούσαν νοσολογικές οντότητες κάθε ειδικότητας για τον σκύλο και τη γάτα, υπήρξαν συνεδρίες για τα Ιπποειδή και τα Λαγόμορφα.

Οι καινοτομίες του 10ου Forum ήταν οι εξής:

  • Οι Συνεδρίες των Small Group Sessions. Αυτές έλαβαν χώρα σε μια αίθουσα, όλη την ημέρα, Σάββατο και Κυριακή.
  • Η Οδοντιατρική Συνεδρία  -προσφορά της W.S.A.V.A.-  με την επιτυχή επιμέλεια του οδοντιατρικού τμήματος του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.
  • Οι Ειδικές Συνεδρίες  -προσφορά της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στους χορηγούς σε ανταπόδοση της επιτυχημένης συνεργασίας, σε όλα τα επίπεδα, στα 10 χρόνια της δραστηριότητας της Εταιρείας.

Οι ξένοι προσκεκλημένοι ομιλητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των συναδέλφων και ευχαρίστησαν την Εταιρεία για την οργάνωση και την επιστημονική επάρκεια αντίστοιχα.

Το 10ο Forum αφήνει πίσω του έναν εκπληκτικό απολογισμό τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα θεμάτων και συμμετοχών.

Οι συμμετοχές στο Συνέδριο ξεπέρασαν τις 750 ενώ οι εγγραφές στο επιστημονικό πρόγραμμα ήταν περίπου 600 άτομα (500 κτηνίατροι και 100 φοιτητές κτηνιατρικής). Ειδικά στα Small Group Sessions ενεγράφησαν και συμμετείχαν 140 σύνεδροι.

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του 10ου Forum καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου. Ευχαριστεί τους Συνέδρους συναδέλφους που για μια ακόμη φορά αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη την Εταιρεία και το Forum! Ευχαριστεί επίσης θερμά όλες τις εμπορικές εταιρείες, χορηγούς και σταθερούς συμπαραστάτες στο έργο της.

Ευχαριστίες επίσης απευθύνονται στους μέλλοντες συναδέλφους μας, τους φοιτητές του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι με τον ακούραστο εθελοντισμό τους συνέβαλαν στην επιτυχία του 10ου Forum.

Η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. υποστηρίζεται 10 χρόνια τώρα από τη Γραμματεία της που ακούραστα, προσεκτικά και σε απόλυτη συνεργασία με το Δ.Σ., αποκτά όλο και μεγαλύτερη τεχνογνωσία, με την οποία σταθερά συμβάλλει στην επιτυχία όλων των εκδηλώσεων της Εταιρείας.

Μιχάλης Χατζόπουλος
Γεν. Γραμματέας ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ
Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

Προεδρεύων Αντιπρόεδρος
Βενιαμίν Αλμπάλας
Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Χατζόπουλος
Ταμίας
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Μέλη
Στέφανος Κλαδάκης
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Ιγνάτιος Λιαπής
Ερρίκος Τσιπιανίτης

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος
Μιχάλης Χατζόπουλος
Μέλη*
Βενιαμίν Αλμπάλας
Στέφανος Κλαδάκης
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Ιγνάτιος Λιαπής
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Ερρίκος Τσιπιανίτης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος
Δημήτρης Ραπτόπουλος
Μέλη*
Iγνάτιος Λιαπής
Ματθαίος Μυλωνάκης
Εμμανουήλ Σαριδομιχελάκης

* Μέλος των Ο.Ε. και Ε.Ε. διετέλεσε και ο εκλιπών Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ Καθηγητής Τιμολέων Ράλλης

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

 


ΕΛΕΚΖΣ - 10o FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣΜπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf
το ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του
10ου FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

 

 

 

 

10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34