ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2019 - Σημαντική Ενημέρωση

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2019

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία
28, 29 και 30 Μαρτίου 2019

Ψήφος σε κάλπη
31 Μαρτίου 2019, Γραφεία ΕΛΕΚΖΣ, 11.00-18.00
Λουΐζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Κτίριο Β’, 4ος όροφος, Αμπελόκηποι, Αθήνα (Στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Επιστολική Ψήφος
Δεν θα υπάρξει

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ αποφάσισε οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της Εταιρείας, της νέας Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) της Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ) και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ), να γίνουν ηλεκτρονικά το τριήμερο 28-30 Μαρτίου 2019 και με φυσική κάλπη, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα!

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Κάθε μέλος μπορεί να επιλέξει να ψηφίσει με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Ηλεκτρονικά, το τριήμερο 28, 29 και 30 Μαρτίου 2019, μέσω emails τα οποία θα καθοδηγούν στο περιβάλλον της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
  2. Σε κάλπη με φυσική παρουσία, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα ολοκληρωθεί στις 18.00.

Δείτε τους υποψηφίους για το ΔΣ εδώ.
Μπορείτε να επιλέξετε 1 έως 7 υποψηφίους.

Δείτε τους υποψηφίους για την ΔΕ της ΟΜΟΝ εδώ.
Μπορείτε να επιλέξετε 1-3 υποψηφίους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες μέχρι 21 Μαρτίου 2019.
Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών της ΕΛΕΚΖΣ εδώ.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, μπορείτε όμως να προσέλθετε την Κυριακή 31/3 στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ για να τακτοποιηθείτε οικονομικά επί τόπου και να ψηφίσετε σε φυσική κάλπη.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΕΚΖΣ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στον ίδιο χώρο, θα λάβει χώρα στις 10.00 π.μ. και η ετήσια Γενική Συνέλευση (ΓΣ) της Εταιρείας μας, με θέματα:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα ΓΣ
  • Ετήσιος διοικητικός απολογισμός 2018
  • Ετήσιος οικονομικός απολογισμός 2018
  • Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2018
  • Προγραμματισμός 2019
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών

Μετά το τέλος της ΓΣ θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες με κάλπη, για όσα μέλη παρευρεθούν και ψηφίσουν επιτόπου. Η διάρκεια της ψηφοφορίας είναι από της λήξεως της ΓΣ (11.00 π.μ. περίπου) έως τις 18.00. Ακολούθως η εφορευτική επιτροπή θα συγκεντρώσει τα αποτελέσματα της φυσικής και ηλεκτρονικής κάλπης και θα ανακοινώσει τα συνολικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες η Εταιρεία μας, στα 10 χρόνια της ύπαρξής της, έχει επιδείξει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο προς όφελος των συναδέλφων κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς. Η επιτυχία όμως ενός επιστημονικού σωματείου κρίνεται και από τη διάθεση συμμετοχής των μελών του στις διοικητικές του δραστηριότητες. Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ εύχεται, τα μέλη της Εταιρείας να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στη ΓΣ όσο και στις αρχαιρεσίες (είτε δια ζώσης, είτε ηλεκτρονικά), έτσι ώστε η σύνθεση του επόμενου ΔΣ να είναι η κατά το δυνατό αντιπροσωπευτικότερη.

Σας περιμένουμε όλους στις 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ.,στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου;

Όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΕΚΖΣ.

Πότε και πως μπορώ να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου εκκρεμότητες για να ψηφίσω ηλεκτρονικά;

Μέχρι 21 Μαρτίου 2019 μπορείτε να τακτοποιηθείτε οικονομικά στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα https://www.hcavs.gr/online-yphresies/online-shop ή εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο 2107759727, καθημερινές, 11.00-18.00.

Ποιοι ΔΕΝ μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά;

Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μέχρι τις 21 Μαρτίου 2019.Τα μη τακτοποιημένα μέλη παρακαλούνται να προσέλθουν τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα, στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ (11.00 – 18.00), προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά και να ψηφίσουν επί τόπου σε κάλπη.

Είμαι οικονομικά τακτοποιημένος αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ να ψηφίσω ηλεκτρονικά. Υπάρχουν άλλες επιλογές; Μπορώ να ψηφίσω με επιστολική ψήφο, ταχυδρομικά;

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστολικής ψήφου μέσω ταχυδρομείου. Αν δεν επιθυμείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά, ελάτε στην Αθήνα, στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 (11.00-18.00), προκειμένου να ψηφίσετε επί τόπου σε κάλπη.

Ποια είναι η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ποια τα χαρακτηριστικά της;

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη και η διαδικασία εξαιρετικά απλή.

Όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας, θα λάβουν email στο οποίο θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο έναρξης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και θα καλούνται να ακολουθήσουν τον αναγραφόμενο σύνδεσμο (link) προκειμένου να μεταφερθούν στο περιβάλλον αυτής.

Εκεί θα υπάρχει το ηλεκτρονικό ψηφοδέλτιο με τη λίστα των υποψηφίων σε αλφαβητική σειρά και ένα κουτάκι αριστερά του κάθε υποψηφίου. Τσεκάρετε τα κουτάκια των υποψηφίων που επιθυμείτε, επιβεβαιώστε τις επιλογές σας και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ. Αυτό ήταν…

Ακολούθως θα λάβετε email ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε με επιτυχία.

Πόσα email θα λάβω για τις αρχαιρεσίες και πότε;

Στις 26/27 Μαρτίου 2019, θα λάβετε email-πρόσκληση για τη συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στα μέλη της ΟΜΟΝ θα σταλεί και δεύτερο email-πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες ανάδειξης της ΔΕ της ΟΜΟΝ.

Αφού ψηφίσετε θα λάβετε επιβεβαιωτικό email ότι η ψήφος σας καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Πόσο θα διαρκέσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία;

Τρεις (3) ημέρες. 28, 29 και 30 Μαρτίου 2019.

Είμαι οικονομικά τακτοποιημένος αλλά ΔΕΝ έχω λάβει κανένα email για τις αρχαιρεσίες. Τι κάνω;

Αναζητήστε το email στο Φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spamfolder) του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Πόσο θα διαρκέσει η ψηφοφορία σε φυσική κάλπη και που θα πραγματοποιηθεί;

Η χρονική της διάρκεια θα είναι 7 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στα Γραφεία της ΕΛΕΚΖΣ, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, 11.00-18.00.

Υπάρχει πιθανότητα κάποιο μέλος να “διπλοψηφίσει”;

Όχι, το σύστημα επιτρέπει 1 ψήφο ανά email. Η Γραμματεία της ΕΛΕΚΖΣ έχει επικαιροποιήσει τα email των εγγεγραμμένων μελών, έτσι ώστε να αντιστοιχεί 1 email ανά μέλος.

Έλαβα το email με το σύνδεσμο της ψηφοφορίας, αλλά κατά λάθος το διέγραψα. Θα μου σταλεί νέο email;

ΝΑΙ. Εντός του τριημέρου της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας το σύστημα θα σας στείλει ΕΚ ΝΕΟΥ ηλεκτρονικό μήνυμα υπενθύμισης συμμετοχής (email reminder) χωρίς να χρειάζεται το μέλος να κάνει άλλη ενέργεια. Σας παρακαλούμε να ελέγχετε περιοδικά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.

 

Ψηφίστε από όπου θέλετε. Θα χρειαστείτε μια έξυπνη συσκευή
(υπολογιστή, ταμπλέτα, ή κινητό) και πρόσβαση στο διαδίκτυο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34